יום שישי, 3 ביוני 2011

פסטה פנה ברוטב ארבע גבינות ופטריות; מתכון עם סרטון וידאו

בשבוע הבא יחול חג השבועות, החג הלבן, חג מוצרי החלב. לקראת החג אני מציע לכם מתכון קל ומלא טעמים לפסטה פנה ברוטב עשיר ומפנק - רוטב ארבע גבינות ופטריות שמפיניון.


פנה פסטה ברוטב-4 גבינות ופטריות שמפיניון
כמות ל-4 סועדים

מצרכים:
400 גרם פנה פסטה מבושל
250 גרם פטריות טריות פרוסות דק
4 כפות גבינת ריקוטה
4 כפות גבינת מסקרפונה
4 כפות גבינה כחולה מגורדת
4 כפות גבינת פרמז'ן מגורדת
4 כוסות שמנת מתוקה
אגוז מוסקט
מלח ופלפל
כף חמאה

אופן ההכנה:
1.   מזהיבים מעט את הפטריות החתוכות במחבת גדולה עם החמאה על אש גבוהה
2.   מוסיפים את השמנת  ומערבבים                                                                               
3.   מוסיפים את הגבינות בזו אחר זו תוך כדי ערבוב ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט
4.   לאחר הרתיחה מנמיכים מעט את האש ומבשלים עד לסמיכות רצויה


5.   מוסיפים את הפנה לתוך המחבת, מערבבים היטב ומגישים על צלחות עמוקות
6.   מוסיפים מעל מעט טימין טרי ומגישים


                                                                                   
בתיאבון!

שף אמיר מרקוביץ, איטלקיה בתחנה
צילומים מתוך הסרטון
צילום והפקה של סרטון הוידאו: קוקאיט

2 תגובות:

קורס צילום למתחילים אמר/ה...

מגרה

פלטת גבינות אמר/ה...

האמת היא שאני גר ממש ליד התחנה.... עוד כמה תמונות כאלה ואני מזמין מקום.... :)

הוסף רשומת תגובה