שלום חברים וקוראים יקרים!
כך ניראה מבנה המסעדה שלנו היום, אבל בקרוב הוא יראה אחרת!
החופש כבר כמעט נגמר והעבודות לבניית המסעדה מתחילות ממש, ממש בקרוב.ידוע לכם שהמבנה של המסעדה הוא מבנה עתיק, אבל עיצוב הפנים של כל החללים זה משהו שאנחנו חושבים עליו עכשיו לא מעט. כמובן שאנחנו מבינים בעיקר באוכל וכדי לבנות ולעצב את המסעדה שלנו בצורה נכונה, יפה ומתאימה לצרכינו, פנינו לאדריכלים והם חקרו את המקום והציעו לנו 3 אלטרנטיבות עיצוביות.
לפניכם 3 עיצובים אדריכליים כאשר ההבדל המהותי ביניהם הוא מיקומו של הבר שמסומן באדום בתוך החלל הפנימי של מהסעדה.
אז מה אתם אומרים?
האם מצד ימין, שמאל או באמצע?
כשאתם חושבים על זה גלגלו בראשכם את הרעיון של המקום, איטלקי, חמים ומפנק.
האם הייתם רוצים לראות את הבר ישר בכניסה, או שמא המיקום האידיאלי בשביל אוהבי הישיבה על הבר הגבוה הוא בסוף?
נשמח לשמוע את דעתכם החשובה בנושא הזה!
בלי זה לא נוכל להמשיך!
שלכם,
צוות המסעדה בהקמה
5 תגובות:
מעדיפה את האפשרות השלישית, כלומר - בר בצד שמאל. בצד ימין הוא יהיה ממש "על" השירותים, אנשים יעברו, ייכנסו וייצאו וזה מפריע לחווית הלקוח על הבר. באמצע המסעדה - הבר נתפס כהפרעה לזרימה של השולחנות במסעדה, כמו איזה "must" שמישהו החליט שחייבים שיהיה כי אי אפשר בלי, אז "נתקע" אותו באמצע. בצד שמאל, הוא גדול יותר מהמתוכנן במרכז, לא נראה כמו תקלה תכנונית אלא כמשהו מחושב, מכיל יותר לקוחות, וגם מאפשר למי שמעוניין מבט פנורמי על לקוחות המסעדה שבחרו לשבת בשולחנות.
לדעתי עדיף את האופציה השניה.
אני לא אוהב לבוא למסעדה ומלא אנשים (כפי הנראה המסעדה תמיד תהיה מלאה) יושבים אחד ליד השני בצפיפות.
אם יש את הבר באמצע הוא נותן איזשהו הפרדה בין החלקים וגם אם יהיה מלא זה לא יראה עמוס.
לדעתי עדיף שהבר יהיה באמצע.
גם שובר את רצף השולחנות שנותן הרגשה של חדר אוכל בקיבוץ (או גרוע מזה.. בצבא) וגם נראה יותר טוב שנכנסים למסעדה.
גם אני מעדיפה את המיקום באמצע- נותן לבר נוכחות יותר גדולה במסעדה ומחלק אותה לאזורים יותר קטנים מה שיתן תחושה יותר אינטימית
אמצע! ברור אמצע
הוסף רשומת תגובה